XPLORE STUDIOS CO.

Creative solutions for your filmic needs.

POVESTEA NOASTRĂ

Xplore Studios Co. este un studio de producție și post-producție înființat de Alin Mușetescu, care are ca scop realizarea de produse video la cele mai înalte standarde.
Câmpul de lucru este foarte variat și acoperă servicii de captare audio-vizuală (filmare) și editare video în domenii precum:
– film de nuntă, film publicitar (reclame), evenimente, film de cinema, seriale TV, video online, promovare video social media, botezuri, filmări din dronă, petreceri private, travel films, videoclipuri muzicale.
Toate în maniera și stilul nostru propriu cinematic.

BUY SMART.
BUY CINEMATIC.

short Film demo reel

Film demo reel

Cinema experience.

Suntem foarte pasionați și entuziasmați să spunem o poveste filmică. Cinematică. Filmele noastre au fost și sunt selecționate oficial la numeroase competiții internaționale din circuitul festivalurilor de film din întreaga lume. Printre țări se numără: România, S.U.A., Franța, Anglia, Mexic, Spania, Bangladesh și lista va continua.

Follow Us on:

Alin M. Despre ambiția companiei

“Sunt foarte pasionat de meleagurile cinematografiei și studiez această artă fără pauză. De aceea am decis să merg pe cărarea studiului superior, la U.N.A.T.C. București (Universitatea Națională de Arte Teatrale și Cinematografice). Cu Xplore Studios Co. îmi doresc să surprind momentele filmice, din care putem făuri o poveste cu adevărat cinematică.”
IMG_20170421_123439_655
Suntem deschiși la idei noi și mânuim cu atenție cele mai mici detalii care alcătuiesc un produs video de foarte bună calitate, având totodată un vibe ce ajunge adânc la dumneavoastră și la audiență, pentru că se simte imediat un lucru realizat cu pasiune.

Asus ROG advertisement

Brooklyn Bridge New York, Manhattan ©Alin Mușetescu

Ne deplasăm oriunde în lume. Suntem conștienți că fiecare locație are povestea și cultura ei, așa că dorim să construim împreună cu tine cea mai plăcută experiență filmică. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Snapshots from our film work

& much more

BUY SMART. BUY CINEMATIC.

© 2018 Xplore Studios Co.
Fotografii artistice din New York pentru tablou canvas la Shop!