Noi realizăm filme cinematice pentru nunți, botezuri, reclame, videoclipuri, filmări cu drona, cameră 360,video de calitate superioară pentru business.

ECHIPAMENTELE PRO.

©Xplore Studios Co.

Introducing: echipamentele și accesoriile // CINEMATIC

Dispunem de cele mai performante aparaturi și accesorii de captare filmică. De la Canon C100 MkII și Sony a7S MkII (imagini splendide și capacități uluitoare în condiții de lumină slabă) cu obiective zoom si prime CINE (toată gama), până la: sistem de stabilizare în 3 axe DJI Ronin, drone DJI, macara, slider profesional, vestă de stabilizare EasyRig și altele. Toate sunt pregătite pentru tine. Alege pachetele cinematic.

Introducing: Sony a7S MkII // cameră PRO+

Renumita cameră care dă rezultate incredibile în condiții slabe de iluminare - are puterea de a vedea mai bine în întuneric decât ochiul uman! Obiectivele de cinema din arsenalul nostru, în simbioză cu această cameră, vor avea ca rezultat o imagine super cinematică.

DJI Mavic Pro // Dronă 4K

DJI Mavic Pro este cea mai eficientă și performantă dronă din categoria sa. Aceasta surprinde video și foto de calitate foarte înaltă (de până la rezoluție 4K). Dispunem și de filtre ND, care permit flexibilitate în zilele foarte însorite. Nimic nu se compară cu cadrele cinematice pe care vi le putem oferi cu această dronă.