Noi realizăm filme cinematice pentru nunți, botezuri, reclame, videoclipuri, filmări cu drona, cameră 360,video de calitate superioară pentru business.

ECHIPAMENTELE PRO.

©Xplore Studios Co.

Atenție! Această pagină este în curs de construire și nu se află în stadiul estetic final.

Introducing: echipamentele și accesoriile // CINEMATIC

Dispunem de cele mai performante aparaturi și accesorii de captare filmică. De la Canon C100 MkII și Sony a7S MkII (imagini splendide și capacități uluitoare în condiții de lumină slabă) cu obiective zoom si prime CINE (toată gama), până la: sistem de stabilizare în 3 axe DJI Ronin, drone DJI, macara, slider profesional, vestă de stabilizare EasyRig și altele. Toate sunt pregătite pentru tine. Alege pachetele cinematic.

Introducing: Sony a7S MkII // cameră PRO+

Renumita cameră care dă rezultate incredibile în condiții slabe de iluminare - are puterea de a vedea mai bine în întuneric decât ochiul uman! Obiectivele de cinema din arsenalul nostru, în simbioză cu această cameră, vor avea ca rezultat o imagine super cinematică.

Acer Predator & the curved 34 inch Asus ROG // the editing Beast

Monstrul Acer Predator G1, cel mai performant PC din industrie, este echipat cu cea mai puternică placă video (Nvidia GTX 1080), ideală pentru eficiența în montaj. Este unul dintre motivele pentru care livrăm foarte repede materialul filmic. Atenția la detaliu este sporită datorită ecranului foarte wide (34 inch) curbat Asus ROG.

DJI Ronin // Stabilizator 3-axis

DJI Ronin este cel mai bun stabilizator de imagine din categoria lui. Dacă utilizăm acest accesoriu, producția dvs. video va avea un look foarte cinematic. Puteți observa o diferență clară în filmulețul de comparație din stânga.

Macara PRO // accesoriu video

Macaraua este un accesoriu video care permite mișcări de cameră din unghiuri deosebite. Fără ea, nu ar fi posibile aceste perspective cinematice.

Slider PRO // Accesoriu video

Slider-ul este un accesoriu video care permite o mișcare liniară în planul tridimensional și foarte lină, care conferă un look foarte cinematic într-o mulțime de situații.

DJI Mavic Pro // Dronă 4K

DJI Mavic Pro este cea mai eficientă și performantă dronă din categoria sa. Aceasta surprinde video și foto de calitate foarte înaltă (de până la rezoluție 4K). Dispunem și de filtre ND, care permit flexibilitate în zilele foarte însorite. Nimic nu se compară cu cadrele cinematice pe care vi le putem oferi cu această dronă.

Ricoh Theta S // Cameră video și foto 360°

Ricoh este o cameră foarte bună care are puterea de a promova și de a crește verosimilitatea, cu un look pro. Cu camera 360°, putem surprinde business-ul dumneavoastră așa cum privește cameleonul lumea. Business de jur-împrejur cu Xplore Studios Co.

DJI Osmo // Cameră video stabilizată 3-axis 4K

DJI Osmo este o cameră video performantă foarte robustă, controlată direct cu telefonul. Este ideală în situațiile point-and-shoot și într-o situație filmică de moment, irepetabilă. Aici la Xplore Studios Co. suntem pregătiți pentru orice situație. Dispunem de filtre ND pentru zile însorite și de un Car Mount pentru scene deosebite de pe mașină.

Sennheiser MKE600 Shotgun Mic, lavaliere Sennheiser, boom pole Zeppelin Rode, Recorder Tascam // Sunet PRO+

Cu arsenalul nostru audio, captăm cele mai mici detalii sonore ce alcătuiesc spațiul înconjurător scenelor. Sunetul este în general foarte neglijat, chiar și în filmul de cinema. Dar la Xplore Studios Co., acesta este important în egală măsură cu celelalte componente filmice.

Aputure Amaran // Lumini reglabile cine

Luminile de la Aputure sunt foarte apreciate în industrie pentru nivelul de control al acestora, precum temperatura de culoare sau intensitatea luminii. Aici la Xplore Studios Co., dispunem de acestea și le folosim cu atenție sporită la cele mai mici detalii.