Cauți filmări nunți pe Google? Ai ajuns la locul potrivit! Realizăm filme cinematice de nuntă ORIUNDE ÎN LUME*. Pachete pentru cele mai cool nunți. Click us; filmari cameraman nunta

PACHETELE CINEMATIC.

01. NUNȚI

Există foarte multe “studiouri” care oferă servicii de “filmări”, însă extrem de puține sunt cele care prezintă o foarte bună calitate. Noi suntem unii dintre acei puțini. Facem totul ca după ani și ani să revedeți amintirile create de noi, iar voi să fiți în mijlocul evenimentelor la fiecare vizualizare. Suntem tineri, iar dacă nu aveți idei, avem noi. Soluții cinematice.
La astfel de evenimente unice nu puteți arunca cu banii pe un produs de slabă calitate. De aceea ați ajuns la noi. Vă oferim toată încrederea că filmele noastre cinematic sunt la nivel de CINEMA și TELEVIZIUNE pro. Pachetele noastre reprezintă o investiție pe termen lung, nu o cheltuială; nu doar “prezența” unui videograf la eveniment și un montaj simplu. Cu noi, dispuneți și de prezența pasiunii, devotamentului și calității superioare, ca la nivelul înalt din străinatate.
Filmele noastre de ficțiune au ajuns la festivalurile din întreaga lume. Suntem studenți la facultatea de film U.N.A.T.C. din București. Avem la activ videoclipuri, seriale/show-uri și spot-uri publicitare televizate internațional.
De ce evenimente de cununie și botezuri? Pentru că iubim să spunem o poveste frumoasă.

cinematică.

STANDARD CINEMATIC

Pachetul basic ce conține minimul necesar unei nunți captate filmic.

CINEMATIC PLUS

Pachetul esențial pentru evenimentul tău unic. Adaugă un plus valorii filmice cinematice.

PREMIUM CINEMATIC

Cel mai bun preț pentru cel mai eficient pachet. Nunta ta merită excelentul.

LUXURY CINEMATIC

Pentru tine. Cel care îți dorești cea mai bună calitate cinematică posibilă.

BUY SMART. BUY CINEMATIC.

© 2018 Xplore Studios Co.

NOTĂ:

Locațiile slab iluminate NU vor pune dificultăți aparaturii noastre! Dispunem de camere video și obiective profesionale care au capacitatea de a “vedea” mai bine în întuneric decât ochiul uman. Deasemenea, dispunem de lumini artificiale cinematice suplimentare:)
Nu doar aparatura contează. Priceperea și pasiunea noastră puternică pentru film vă garantează excelența.

Comenzi pachete:
Contact: Alin Mușetescu
Telefon: 0728 906 585
E-mail: xplorestudios@gmail.com

Modalitate plată:
– 20% avans (rezervare perioadă)
– 80% după terminarea evenimentelor