Cumpără smart. Am conceput pentru tine pachetele cinematic.

BOTEZURI // family packs

Pachete CINE Standard și CINE Plus, special gândite pentru acest eveniment unic, ce trebuie captat cinematic. Pachete CINE Standard si CINE Plus, special gandite pentru acest eveniment unic ce trebuie captat cinematic.Pachete CINE Standard si CINE Plus

NUNȚI. CINEMATIC. // nunta ta, poveste filmică

Pachetele CINEMATIC: standard, plus, premium și luxury VIP la prețuri de competiție. Serviciile noastre oferă mai mult decât doar aparatură de top. Descoperă cum putem realiza filmele nunții tale de vis!

FILMĂRI CU DRONA // pentru business-ul tău.

Cea mai bună metodă de a promova orice îți dorești. Cadrele aeriene pot surprinde unghiuri spectaculoase! Super Cinematic.

MAJORATE & PETRECERI PRIVATE // corporate

Pachete PARTY Standard și PARTY Plus, personalizate pentru cea mai cool petrecere!

SHOW TV/online & CINEMA // Xplore the possibilities with us

Xplore Studios Co. se adresează în special producțiilor TV și online. Noi vă oferim editing și filmări cinematice, dumneavoastră obțineți impactul maxim de spectatori.

FILMĂRI&FOTO 360° // business-ul tău de jur împrejur

Promovare imobiliară/hotelieră smart. Deasemenea destinat restaurantelor și oricărui business care este în trend cu tehnologia și își dorește un număr mai mare de clienți.

RECLAME & VIDEOCLIPURI // creative solutions for your filmic needs

Soluții creative cinematice pentru reclame cu impact major. Publicul țintă va fi atins, cu ajutorul serviciilor noastre // Videoclipuri care sprijină compoziția muzicală, în același timp conferindu-se un look cool. Cinematic.

EDITARE & COLORIZARE // artistic cutting

Dorești un montaj așa cum vezi în filmele de cinema sau de televiziune? Pasiunea, devotamentul și tehnica noastră foarte avansată sunt soluția ta!

CALITATE DE CINEMA. SOLUȚII CREATIVE.

©Xplore Studios Co.